Login

Register

Login

Register

Aanbiedingen & nieuws

Alle supplementen 10% korting

Op alle supplementen krijg je deze week 10% korting met de code: zomertijd

Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen.

Dit is geldig van 22 t/m 28 juli.

Helaas zijn sommige soorten capsules op dit moment niet leverbaar. Kies in plaats daarvan voor het losse poeder (dat ook goedkoper in gebruik is!). Zelf capsules vullen kan ook, je kan de lege capsules hier kopen. Wij zijn druk bezig te zoeken naar een goede oplossing. Binnenkort hebben we ook vulmachines voor capsules te koop waarmee je thuis zelf capsules kan vullen.

Bestellen in de vakantie

Uit ervaring van de afgelopen jaren weten we dat in de zomervakantie de post minder stipt is dan normaal. Hou daarom rekening met langere bezorgtijden en hou de track&trace link die je per e-mail krijgt in de gaten voor de meest recente informatie.

Ben je op een vakantieadres in Nederland zoals een camping dan kan je ook heel makkelijk een afhaalpunt van PostNL selecteren bij het afrekenen. Dan kan je zelf je pakket afhalen wanneer het jou uitkomt.

Van 22 juli tot 19 augustus zullen wij ook een beetje vakantie houden. Dit houdt in dat we niet 5 dagen per week zendingen op de post doen, maar 3 maal per week. De bezorgtijden in die periode zullen dus ook soms iets langer zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.