Login

Register

Login

Register

Aanbevolen

 • 50-50 shop Stichting Dierenopvang Bosnië: Ben je op zoek naar een op maat gemaakt snuffelkleed voor je hond, kat of paard? Dan ben je hier aan het juiste adres! De opbrengsten worden gedoneerd aan verschillende goede doelen.
 • KynoSophia – “Hondenwijsheid”, zo luidt de vertaling van KynoSophia. En dat is precies wat KynoSophia u te bieden heeft! Gediplomeerd Kynologisch Gedragstherapeut Linda Vermaas kan u met behulp van de nieuwste wetenschappelijke kennis op het gebied van hondengedrag en -training helpen met het (probleem)gedrag van uw hond, zodat u weer plezier kunt beleven aan elkaar.
 • Kenniscentrum Argos – Van de aanschaf van een hond tot de opvoeding en training van een pup en van puberperikelen tot gedragsproblemen: alles over hond en gedrag vind je hier.
 • Hondenschool Happy2gether, Leidschendam. Bij Happy2gether staat samenwerken en een band opbouwen centraal. Natuurlijk werken we op een positieve manier, zodat jullie echt happy2gether worden samen. Pups, pubers, volwassen honden; voor elke hond is er wel een leuke cursus!
 • Skipper hondentraining en advies, Almelo.  Hondentraining, gedragtherapie, balans & coördinatie en neuswerk. Samen bouwen aan de relatie met je hond.
 • Het Snuffeltuinen Initiatief is een hondenwelzijnsproject en voor iedereen bedoelt die het belangrijk vindt om nieuwe leuke dingen met zijn hond te ontdekken en die het welzijn van hun hond wil verbeteren. Je kunt met je hond gratis in een veilige omgeving komen snuffelen in één van de acht tuinen in Nederland en/of België.
 • Earthcraft Jewelry: prachtige sieraden, en 50% van de opbrengst wordt gedoneerd aan goede doelen voor (zwerf)honden.
 • Friends4Ever – Samen groeien met je hond. Friends4Ever coacht mens en hond op individuele basis.
  De trainingsmethodes zijn gebaseerd op wederzijds respect tussen hond en baas, communiceren in plaats van commanderen, leren van de lichaamstaal van je hond en daardoor bouwen aan een vriendschap voor het leven.
 • Metiso: is een website voor en door Dierenliefhebbers. In de webwinkel worden alleen originele producten van hoge kwaliteit verkocht, met uitstekende service!
 • Hondengedrag expert Ingrid Timmermans: Coach voor getraumatiseerde honden en hun baas.
 • Ik wil een brave hond: Gedragsadvies en coaching voor hondeneigenaren.
 • Dierenfysiotherapie Drenthe: Fysiotherapie (aan huis) voor paarden en huisdieren.
 • Dierentolk Gina: Communicatie met uw dier. Dan komt u pas echt te weten hoe uw dier alles beleeft. Dier vertelt over fysiek welzijn, emoties als o.a. angst en energetisch welzijn bijv. stress.
 • Michelle Vrolijk: Amstelveen. Weten wat er in je hond omgaat, zien wat je hond je vertelt en werken aan een relatie met je hond zodat jullie één geheel gaan vormen. Welkom bij Michelle Vrolijk!

 

Heb je zelf een (hond-gerelateerd) bedrijf of stichting?

Wij staan open voor nieuwe partnerschappen. Zo kunnen we elkaar bijvoorbeeld helpen met het verspreiden van folders bij onze verzonden bestellingen, of het delen van aanbiedingen op onze Facebookpagina.

Ook krijgen we vaak vragen van onze klanten die eigenlijk beter tot hun recht zouden komen bij een gedragsdeskundige, fysiotherapeut, etc. Wij zijn daarom ook altijd op zoek naar (positief werkende) professionals waar we naar kunnen verwijzen.

Neem vooral contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.